Свого часу я написав про те, як 10 лютого цього року, в робочу пору, побачив в одному з ресторанів Любомля колишнього прокурора цього району Володимира Лебедюка. Він та група його товаришів, привселюдно розпивали спиртні напої, це називалося «випровадини», так як його нещодавно призначили прокурором Ківерцівського району. На цю хвилину даний допис у мене на сайті переглянув 631 відвідувач.

На черговій сесії облради, під час звіту прокурора області Андрія Параки, я задав питання чи в курсі він про цю пікантну історію. Той відповів, що не в курсі, але розбереться. В принципі поки слова дотримав, адже відповідна структура обласної прокуратури займається цією справою, включно з виїздом до Любомля.

Цікаво те, що на мене почали виходити різні впливові «друзі» з проханням зам’яти цю справу. Пояснюю їм та й в принципі всім, що ніяких справ з прокурором Лебедюком не мав і не маю, тому тут нічого особистого. Побачив таку ситуацію і попросив прокурора області розібратись і якщо інформація підтвердиться то прийняти відповідні кадрові рішення.

А доля фігуранта мені абсолютно байдужа. Дадуть йому догану, кудись в чергове переведуть чи звільнять і нехай собі. Іншим буде наука, адже працівник правоохоронних органів це в першу чергу людина котра має стояти на сторожі законності, а не випивоха, котрий в робочий час у центрі міста відзначає свої «випровадини»…


Попередня новинаАбзац Наступна новинаДушогубам – довічне ув’язнення!