Сьогодні розпочав свою роботу організаційний комітет фестивалю українського опору “Бандерштат-2014″.

sMvnf-1_9L0

Коротка інформація для усіх зацікавлених:

1. Незмінним організатором фестивалю є Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Національний Альянс”. Склад оргкомітету майже не змінився, підготовкою фестивалю займається та сама команда, яка ініціювала його проведення у 2007 році.

2. Попередньо “Бандерштат-2014″ відбудеться у місті Луцьку 1-3 серпня цього року. Місце проведення незмінне: іподром, що на території Центрального парку імені Лесі Українки.

3. Основним посилом, для учасників фестивалю та українського суспільства загалом, є бажання ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ нашої країни, пошук нових шляхів розвитку МОГУТНЬОЇ та ВЕЛИКОЇ України!

4. Визначено список тих гуртів з якими ми починаємо вести переговори стосовно цьогорічної участі. Про результати перемовин повідомимо пізніше. Ми врахуємо думку учасників фестивалю, які декілька місяців тому взяли участь у голосуванні, що проводилося у нашій групі.

5. Гутіркова програма буде будуватися з огляду на бажання організаторів запросити до участі у фестивалі тих людей, які мають ідеї та бачення стосовно ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ країни.

6. Ми починаємо формувати регіональні представництва фестивалю. Завдання просте – охопити всі регіони країни! Особливо на Сході та Півдні України, а також в Криму.

7. Після оголошення хедлайнерів фестивалю та основних аспектів програми, ми розпочнемо попередній продаж квитків. Про ціну та інші деталі повідомимо згодом.

Найближчим часом представники оргкомітету проведуть прес-конференцію для представників ЗМІ. Наразі, з сьогоднішнього дня ми будемо постійно інформувати Вас про перебіг підготовки фестивалю.

p.s. Ми запевняємо Вас, що цьогорічний фестиваль стане найкращою та найзмістовнішою подією цього літа)

РЕПОСТ!


Попередня новинаСкандальне будівництво у Ковелі, або афера на 18 мільйонів + ФОТО та ВІДЕО Наступна новинаКовельського забудовника зобов’язали повернути ошуканим вкладникам 10 мільйонів