Годину тому, в приміщенні управління МВС у Волинській області мені вчепили електронного браслета. Таку ухвалу вчора виніс суддя Луцького міськрайонного суду Ковтуненко.

Не пройшло і п’яти хвилин, після того як браслет зафіксували у мережі, як до кабінету забігає начальник Слідчого Управління УМВС України у Волинській області Михайло Руденко і у зв’язку з чинністю Закону України “Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань” дає команду браслет зняти!

Ви б бачили реакцію слідчих, адвоката та інших присутніх у приміщенні! Після питання чи є відповідні документи прокуратури, щодо закриття кримінального провадження і рішення суду про скасування запобіжного заходу, пан Руденко знизав плечима. Ще через п’ять хвилин дав іншу команду, направити до мого помешкання працівників МВС для фіксації дії цього ж браслету. Що згодом і було зроблено.

Маразм та й годі…

На даний момент перебуваю вдома, з браслетом і з впевненістю у нашій спільній перемозі)


Попередня новина «Одягли браслет, через п’ять хвилин скомандували зняти, а ще через п’ять дали відбій...» Наступна новинаАрештант