Давно хотів ще про таке сказати…

Я почав активно вести фейсбук після приходу на трон Януковича та його банди. Власне мета була проста – з допомогою соціальної мережі ефективно доносити свої думки та ідеї, а також мобілізувати людей до спротиву.

Без зайвої скромності можу зазначити, що у мене на Волині певне найбільша кількість друзів та підписників, що мешкають в області. Таких близько трьох тисяч осіб. Вважаю, що поставлена ціль була досягнута, фейсбук виявився дуже потрібним та ефективним інструментом, десятки тисяч лайків, тисячі перепостів, сотні повідомлень у ЗМІ з посиланням на цю сторінку і т.д.

Наразі ситуація змінилася, 20 лютого депутати обрали мене на посаду заступника голови Волинської обласної ради і в час відведений для роботи на цій ділянці я хотів би дещо змінити та й власне вже змінив спрямованість цієї сторінки. Все дуже просто: треба актуалізувати проблеми які є в області, спільно шукати шляхи вирішення та відповідно звітувати громаді.

Очевидно, що в країні сьогодні не все гаразд і більшість критичних зауважень які висловлюють громадяни мають місце, але рано чи пізно всі ми повинні зрозуміти, що країну треба відбудовувати з руїн. Це буде робити Порошенко чи Тимошенко, Тягнибок чи Ярош чи будь-хто з нас, але він має це робити і зробити.

Тому більшість дописів будуть стосуватися власне моєї діяльності як заступника голови Волиньради. Не всі ці дописи будуть надто цікавими для широкої аудиторії, але фейсбук то справа добровільна, два кліки мишкою і питання вирішується кардинально)

p.s. Хтось нагадає про практику роботи міністра МВС Арсена Авакова, який намагається через фейсбук постійно інформувати громадян про свою діяльність на посаді. Можна це сприймати по різному, але результат на лице, у нього найбільше підписників в країні, більше 150 тисяч, і це ті люди які хочуть від першоджерела отримати правдиву та оперативну інформацію.

Далі буде)


Попередня новинаЗабудови на Кравчука, 48 Наступна новинаВійськова частина біля Лукова потребує допомоги