На днях отримав інформацію якій можна довіряти…

Всім відомий волинський нардеп-олігарх Ігор Петрович, поповнив свої активи ще одним інформаційним ресурсом, газетою Хроніки Любарта. Отже до телекомпанії «Аверс», веб-сайтів «Волинські новини» та «Під прицілом» додалося друковане видання. Ще б радіостанцію яку відкрити чи прикупити і ось Вам адекватний регіональний медіа-холдинг.

Така інформаційна машина може за короткий термін часу, якщо не знищити політичного/фінансового опонента, то підмочити репутацію точно. Для цього власне і вкладаються гроші… І тут не важливо чи це буде губернатор-регіонал чи представник опозиції.

Що цікаво, редактором видання повинен стати активний та постійний критик Ігоря Петровича, а провідними журналістами, колишні медівники з конкуруючого веб-сайту, що також постійно виступав з нищівною критикою даного олігарха.

Це звичайно не випадок з Даркою Чепак, але з огляду на наші регіональні масштаби, щось схоже) На жаль висновок тут простий, в регіонах немає вільних медіа і журналіст мусить або працювати на державу, або гнути спину на того або іншого олігарха, або ж сидіти без грошей.

Для волинської опозиції (три опозиційні партії), яка рік тому отримала підтримку 73% виборців, це не просто тривожний сигнал, це катастрофа.

Наразі ми поки маємо можливість висловлювати свою думку на сайті ВолиньPost та певним чином на сторінках газети «Волинь». Але і це явище тимчасове…

Тому треба думати та працювати…

p.s. Новій редакції «Хронік Любарта» щирий привіт, знаю, що в черговому номері буде згадка і про мою скромну персону)


Попередня новинаОкруг №5 Наступна новинаЯк Автомайдан колядував у Клімчука + ВІДЕО