cb-dsc01691_packedАктивісти луцького Євромайдану в рамках так званої акції Автомайдану навідалися до голови обласної державної адміністрації Бориса Клімчука. Акція відбулася на вулиці Теремнівській у Луцьку в суботу, 18 січня.

Під час акції активісти разом з губернатором заспівали колядку “Добрий вечір тобі…”.

Також голова МГО “Національний Альянс” Майя Москвич з ялиновою гілкою окропила губернатора свяченою водою.

Після цього Клімчуку подарували плакат із написом “Клімчук, іди у відставку”.

Депутат облради Ігор Гузь від імені учасників акції передав Клімчуку побажання та вітання, й, зокрема, казав: “Хочемо вам побажати вийти з Партії регіонів, злочинної партії, яка сьогодні знищує Українську державу… бажаємо вам, щоби ви зробили все можливе, щоб припинилися на Волині репресії… бажаємо вам, щоби ви ніколи не були в статусі репресованих, щоб вас не репресували…”

У винагороду за “колядування” Борис Клімчук пропонував активістам гроші. Однак Гузь відмовився, він заявив, що “нам подарунки не потрібні”.Клімчук подякував автомайданівцям за колядки: “Дякую вам за колядки, побажання, я вірю, що вони були щирими. Ваші бажання я запам’ятав, я молю Господа зберегти Україну, молюся, переживаю, зберегти такою, як вона є сьогодні”.”Іду до внуків з вашого дозволу”, – попрощався з активістами губернатор.

Попередня новинаХроніки Наступна новинаСьогоднішній день може стати переломним для всіх нас...