В березні цього року у ЗМІ з’явилась інформація, що невідомі особи вимагали 100 тисяч доларів, погрожуючи розстрілом одному з волинських народних депутатів. Пізніше виявилось, що цим депутатом виявився Степан Івахів, колишній член ПР, та й зараз він відкрито обслуговує  інтереси Партії регіонів у ВР.

Зловмисника зловили «на гарячому» під час передачі коштів і затримали та порушили кримінальне провадження. Суд виніс постанову про особисте зобов’язання підозрюваного. Нині він перебуває вдома. За такі дії можлива відповідальність у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 8 років.

І доблесна міліція демонструє відео затримання. Будь-яка нормальна і адекватна людина зрозуміє, що на відео не оперативні дії, а клоунада у виконанні працівників МВС. Хоча прес-служба обласної міліції ніде ні словом не обмовилась, що це підробка і навіть у відеоролику пише, що це «відео затримання». Я вирішив звернутись до управління МВС України у Волинській області і отримав відповідь, що «зважаючи на суспільний інтерес до цієї справи, було відзнято інсценування затримання особи, котра вимагала кошти в народного депутата».

Питання, для чого перетворювати працівників МВС у клоунів які перед камерами будуть інсценувати «героїчні затримання» злочинців і взагалі кому потрібне таке кіно?

Питання риторичне…

p.s. А може і зловмисник, що вимагав гроші, також актор, ну так в управлінні МВС працює на півставки!?


Попередня новинаГромада Копачівки повстала проти перетворення урочища у смітник + ФОТО та ВІДЕО Наступна новинаІгор Гузь очолив волинський «Фронт змін». ПРОТОКОЛ