На Волині дуже активно йде розбудова партії Наталії Королевської «Україна – Вперед!». Координує цю роботу проректор з економічно-господарської роботи ВНУ ім. Лесі Українки Василь Подляшаник та голова студентської ради цього ж університету Яна Цапук.

Одним з перших етапів так-званої розбудови є анкетування лучан та волинян. За 35 осіб які ти анкетуєш платять 100 гривень. Поки працюють 30 студентів, в основному з того ж університету. Знаменно, що інструкція для анкетувальника, котра лежить переді мною, написана російською мовою. Далеко підуть ці російськомовні борці з режимом, якщо навіть інструкції для нашого регіону перекласти не можуть.

Майбутні партійці щодня о 16.00 збираються для нарад в приміщенні студради ВНУ (вул. Винниченка 22, гуртожиток №2). Як вписується партійна робота з студентським самоврядуванням?

Подейкують, що саме студенти ВНУ і стануть основним ядром майбутньої партійної структури. Цікаво, може ректор ВНУ Ігор Коцан і очолить цю партію у нас в області. Достойний опозиціонер стане лідером достойної опозиційної партії)

Ну і сумніватись у тому кого ця структура підтримає на на парламентських виборах по мажоритарному округу у Луцьку не доводиться)


Попередня новинаІгор Гузь відвідав Шацький район Наступна новинаЖук