3 квітня голова фракції “Фронт Змін” у Волинській обласній раді Ігор Гузь з робочою поїздкою відвідав Шацький район.  Зокрема, відбулася нарада з партійним активом «Фронту змін». Було обговорено стан розбудови агітаторської мережі в районі, можливість створення партійної фракції у Шацькій районній раді та новий рівень співпраці з політичними партіями ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода».

З головою Шацької районної державної адміністрації Володимиром Найдою та головою Шацької районної ради Володимиром Голядинцем було обговорено принципи підготовки до парламентської кампанії, зокрема дотримання владними структурами чинного законодавства та незастосування адміністративного ресурсу стосовно працівників бюджетних установ та політичного тиску на їхніх працівників.

З головою Шацької районної організації партії «Батьківщина» Ольгою Сахарук було обговорено можливості співпраці і координації зусиль у випадку спільної участі у виборчій кампанії Батьківщини та Фронту Змін, зокрема і в підтримці узгодженого Об’єднаною опозицією кандидата в народні депутати по мажоритарному округу №21 з центром у місті Ковелі.

З депутатом районної ради, екс-головою Шацької РДА Леонідом Кислюком було обговорено можливість залучення інвестицій до району, зокрема і з боку польського бізнесу.

В.о. голови Шацького осередку «Фронту Змін» Володимир Захарко, котрий з 2006 по 2010 рік займав посаду заступника голови Шацької районної ради і опікувався проблемою розробки Хотиславського кар’єру, що розміщується на території Республіки Білорусь, висловив готовність надати відповідну інформацію для депутатів Верховної ради України від Фронту змін, для вирішення даного питання.

Під час наступних відвідин району Ігор Гузь зустрінеться з головами сільських рад для ознайомлення  із соціально-економічними проблемами даних населених пунктів. Окрім того, найближчим часом у Шацьку відбудеться прийом виборців у новому офісі партійної організації.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаКількість членів «козирної» комісії Волиньради пропонують зменшити Наступна новинаКоролевська і студенти