Комісія з питань бюджету, фінансів та цінової політики Волиньради, до котрої я належу, має дуже серйозні повноваження і опікується однією найважливіших ділянок життя області – бюджетом.

Так от ця комісія за останні десять днів просто не може зібратись, а збирали її вже чотири рази, елементарно не вистачає кворуму. І ось сьогодні на 11.00 все-таки її засідання призначили і … прийшло чотири депутати з дванадцяти. Очевидно комісія не правочинна, але почали лунати заклики членів ПР, з огляду на якісь письмові погодження відсутніх членів комісії, все-таки приймати рішення.

Я відмовився і попередив колег, що в такому випадку буду змушений звернутись до обласної прокуратури з вимогою визнати таке рішення комісії протизаконним. Без огляду на важливість піднятих питань. Відповідно подякувавши усім залишив це засідання.

Є декілька депутатів які систематично не відвідують засідання комісії, але водночас не хочуть перейти в іншу, де не такий напружений графік.

Отак хочуть проводити комісії, так само коли в залі 29 депутатів їхні піаністи бігають по залу і в результаті на табло висвічує то 47 то 54 голосів “за”.


Попередня новинаІгор Гузь: Кандидати від Партії регіонів та її васалів через благодійність купують голоси волинян Наступна новинаГриценко і його шлях в нікуди