Кандидати в народні депутати від Партії регіонів та її васалів сьогодні окупували Волинську область і здійснюють купівлю голосів виборців з допомогою технології “благодійності”. Про це зазначив депутат Волинської облради Ігор Гузь під час круглого столу організованого рухом “ЧЕСНО”.

Так, Ігор Гузь наголосив, що походження грошей так званого благодійника Ігоря Палиці цілком відоме, адже він очолював “Укрнафту”.

Депутат від “Фронту Змін” розповів, що кожен округ області поділений між благодійниками від влади, які здійснюють масовий підкуп виборців, маскуючись під благодійність.

“Сьогодні Маневицький округ та північ Волині віддано на відкуп народного депутата-комуніста Адама Мартинюка, який за бюджетні кошти здійснює активне будівництво, допомагає церквам Московського патріархату.

Ігор Єремеєв сьогодні сконцентрувався на Ківерцівському окрузі. Депутат ВРУ від Партії регіонів Григорій Смітюх відкриває разом з Борисом Клімчуком за бюджетні кошти садочки та школи. Сергій Мартиняк у Горохівському районі роздає продуктові набори”.

Також Ігор Гузь розповів, що свої фонди відкрили Ковальчук, партнер Палиці Лазорко. А Степан Івахів працює аж на три округи і активно інвестує туди гроші. “Йому Борис Петрович ще не сказав, куди він піде”, – зауважив депутат Волиньради.

“Палиця купив собі волинські ЗМІ. Він хоче оптом купити лучан. Але жодне ЗМІ про це не говорить”, – сказав Ігор Гузь.

“Під прицілом”


Попередня новинаІгор Гузь: «Імпічмент – найдієвіший спосіб недопущення авторитаризму» Наступна новинаКворум