Як Ви знаєте, що вчора заступнику начальника обласного управління УМВС, начальнику слідчого управління Михайлу Руденку був висловлений ультиматум. Він повинен до 18:00 опечатати свій набінет і забиратися геть! Це рішення підтримала рада ВО “Майдан”, Самооборона Майдану та Автомайдан.

Сьогодні ж ця скотина, що організувала репресії на активістів Волинського Євромайдану, заявила про наступне:

“Що якщо Ігор Гузь і його поодинокі однодумці все ж планують пікетувати Управлінння або ж чинити інші заходи, то потрібно про це повідомити правоохоронців завчасно, як це передбачено законодавством.

«Я написав рапорт і вже давно б поїхав. Але провини за собою не відчуваю. Я присягав погонам на вірність ще 1993 року, всі посади обіймав заслужено. Якщо громадські активісти порушать умови домовленостей, то це вже буде деструктив у їхніх діях».

Зі слів Руденка, волинські правоохоронці вели себе достойно під час усіх громадських заворушень останніх тижнів і місяців у Луцьку. І не було наказу використовувати зброю проти мирних мітингувальників. «Сьогодні міліція доведена до відчаю. Раніше була депресія, а може бути й революція», – зазначив Руденко”.

ЦЕ НЕПРИХОВАНА ПОГРОЗА З БОКУ АПОЛОГЕТІВ ЯНУКОВИЧА ТА ПАРТІЇ РЕГІОНІВ!

Тому у випадку невиконання ультиматуму, особисто закличу учасників Луцького Віче у неділю піти під приміщення УМВС та посприяти цьому покидьку залишити межі Волинської області!


Попередня новинаБагато людей запитують то відповідаю: Наступна новинаУВАГА!