1. На жаль в останні дні не маю часу сидіти в інтернеті, дуже багато різної роботи.

2. Мене обрали заступником голови Волинської обласної ради депутати, це їхня суб’єктивна думка. Є якісь інші бачення, готовий говорити та дискутувати. За жодну посаду в своєму житті не тримався, більшість політичного життя провів в опозиції) Наразі я обраний на посаду, але ще навіть не мав часу подати документи на працевлаштування.

3. Чим займаюся останні дні, тезово:

- Координував роботу по відправленню тіл убитих хлопців до Луцька. Контактував з сім’ями.
- Координував організацію похорон у Луцьку Сергія Байдовського та Василя Мойсея. Це важливий кавалок роботи, який вважаю вдалося втілити з честю.
- Координую самоорганізацію в області “Самобооборони Майдану”, зараз функції та завдання структури дещо змінюються тому мушу і цим займатися. Більше того ми зараз активно включаємося в люстраційний процес, жоден регіонал не повинен лишитися на посаді.
– На сьогодні переобираємо керівництво районних рад, вичищаємо регіоналів, даємо можливість проявити себе представникам опозиції. Оберуть нових, громада буде спостерігати/вимагати/люструвати і цих…
- Вчора, разом з “силовиками”, представниками громадських організацій та Правим сектором врегульовували питання зброї на вулицях Луцька та носіння масок. Обидва питання вирішили…
- Наразі готується прийняття бюджету області, він підготовлений попередньою командою і тепер треба його детально переглянути та доповнити, це має бути “народний бюджет”. Область не може жити без бюджету, це буде колапс.
- Є маса технічних питань, двері не закриваються, приїжджають люди з цілої області.

Мій кабінет в облраді #316, робочий телефон: 778-111 e-mail: igor_guzj@yahoo.com

Але дуже прошу не турбувати по дрібницях, так як дійсно дуже багато поточної роботи. Обласна рада, як легітимний орган влади має взяти на себе відповідальність за стан справ в області. Є реальні пропозиції чи зауваги, тоді без проблем.


Попередня новинаІгоря Гузя обрали заступником голови Волиньради Наступна новинаМіліція