В принципі Луцьк тихе та спокійне місто, інколи здається аж занадто…

Але за цей тиждень я б не сказав би, що воно стало неспокійним, просто дещо яскравішим, особливо в темну пору доби коли заграва від автомобілів, що згорають синім полум’ям видніється за кілометри.

А все дуже просто. Було у нас колись славне дитяче кафе “Буратіно”, до якого і мене в радянські часи водили батьки. Кафе треба уточнити в самому центрі міста. Деякий час тому, група молодих товаришів, серед яких син міського голови, депутат міськради та їхній колега майже депутат, вирішили це кафе реінкарнувати у торговий центр. Правда була інша група товаришів яка мала дещо іншу точку зору.
До речі у цій групі також є депутати міськради. Що цікаво і ті і інші формально представляють опозиційний табір.

Трохи хлопці сварились, натравлювали один на одного місцеві ЗМІ, влаштовували прослуховування мобільних телефонів, пікетування і т.д. Чим до речі трохи підпортили імідж нашому керманичу міста. Але ніби якось устаканилось.

Але ж ні, спочатку викрадають авто у сина міського голови, потім за трохи горить авто у його друга депутата міськради і ось вчора у ще одного їхнього колеги спалахнула недешева іномарка.

От би цей досвід і на всеукраїнський рівень перенести. Щось не так між опозиціонерами і Кличко спалив Яценюку автомобіль, а Тягнибок жбурнув у вікно Турчинова каменюку і пішло поїхало. Жартую звичайно…

Цікаво, а стріляти луцькі депутати один в одного скоро будуть?


Попередня новинаДороги на Старовижівщині ремонтувати не будуть Наступна новинаІгор Гузь:«Потрібно знайти фінансування з держбюджету, аби належно провести проміжні вибори до облради»