Ну, що ж, у неприятелів і скептиків об’єднаної опозиції є можливість в чергове ковтнути жовчі.

Вчора відбулись довибори по Червоноармійському виборчому округу №41 де перемогу здобув член «Фронту Змін» Дмитро Кропачов отримавши підтримку 42,57% виборців. Варто зазначити, що цю кандидатуру підтримали ВО «Батьківщина» та потужна на Житомирщині партія, колишнього губернатора цього краю, Павла Жебрівського Українська платформа «Собор». Єдиний кандидат від влади, висуванець Партії регіонів Віктор Марченко отримав 35,05%.

Кандидат від ВО «Свобода», керівник Житомирської організації цієї партії Сидір Кізін отримав близько 10%. Висуванець партії “УДАР” Олександр Гінгізов узяв і того менше…

Я думаю для багатьох ці вибори стануть уроком і дороговказом. Формула єдиний кандидат від опозиції, чи в даному випадку узгоджений між трьома опозиційними партіями, котрий йде супроти представника влади, виграє на більшості території держави. Треба домовлятись і перемога буде за нами!

І ще. Вчора був у Маневичах та Рожищах. Так от в Маневичах після конференції Фронту Змін завітали на районну конференцію Батьківщини, що проходила в приміщенні неподалік. Мав можливість привітати колег та повідомити про об’єднавчі дії, що відбулись останнім часом.

Приємно, що всі учасники конференції Батьківщини з ентузіазмом сприйняли підписання на обласному рівні угоди у форматі Батьківщина – Фронт Змін – Свобода. Політичні активісти опозиційних партій як ніхто розуміють, що єдиний кулак зможе розбити владне корито. Іншого шляху не дано!


Попередня новинаПрокурори, ох ці прокурори… Наступна новинаГорохівська епопея