1. Завтра на сесії Волиньради потрібно виділити необхідну суму коштів для придбання бронежилетів, касок та іншого захисту для УСІХ волинян які перебувають на фронті. Не важливо чи це військові чи працівники МВС та СБУ чи активісти Самооборони та Правого Сектору.

Нехай це буде і 10 мільйонів гривень. Потрібно зняти кошти з тих статей бюджету області без яких можна обійтися. Питання ініціюю та внесу на розгляд.

І ще, де те б…дське НАТО, де інші “союзники”, які шлють нам харчові пайки та спальники, але не можуть передати декілька десятків тисяч бронежилетів? На даний момент дуже важко придбати адекватної якості бронежилети, їх просто немає в Україні.

2. Підтримую ініціативу “Самооборони Майдану” на Волині стосовно створення ефективного навчального центру для тих хто від’їжджає на фронт. Навчання мають проводити професіонали-правоохоронці та відставники, які пройшли службу у війську та силових структурах. СБУ та МВС повинні взяти патронат над центром, громадські активісти стати ідейною основою, Волиньрада виділити фінансування.

Не хочу займатися критикою, але навчань на Рівненському полігоні явно недостатньо.


Попередня новинаДо Луцького будинку прийдуть месники у масках Наступна новинаВолинських силовиків просять розслідувати корупційні схеми екс-губернаторів