За останні десять днів побував у тридцяти сільських радах. Зустрічі з сільськими головами, директорами шкіл, завідувачами бібліотек та будинків культури, активістами Об’єднаної опозиції та просто місцевими жителями.

Приємно здивований цими зустрічами, думав буде значно гірше сприйняття, як нашого політичного об’єднання так і моє особисте. Навіть там де “Партія регіонів” на місцевих виборах набрала 41% голосів виборців, ще не все втрачене. Майже всі вважають, що останні два роки були втраченими для держави, а діяльність Януковича є злочинною.

Мушу визнати у багатьох з ким зустрічався нормальне відношення до Бориса Клімчука, на жаль його постійний піар та гра у “свого хлопця” дає результат. Але цього разу допоможе мало, люди голосували за нього як за першого у списку ПР до Волиньради, а тепер його у списках по всім даним не буде. Будемо пробувати руйнувати міфи про доброго дядька Бориса…

Багато голів сільських рад принципово не вивішують у кабінетах портрети Януковича. Принципово!

Дуже багато з тих з ким спілкуюсь, стверджують, що думаюча частина виборців ніколи не проголосує за тих хто роздає “подачки” та “гречку”. Дуже просять провести масштабну роз’яснювальну роботу. Пояснити звідки гроші і хто є хто. Адже деякі потенційні кандидати в нардепи нахабно приховують свою партійність та фракційність. Боягузи! Просто нікчемні боягузи!

Тому не все так погано у нашому домі… І це Полісся, де людей значно важче сколихнути ніж скажімо в обласному центрі.

Хоча насправді треба чесно визнати, що реальна боротьба розгортається не у фейсбуках, а саме там, на периферії. У селах та селищах де люди стикаються з владною машиною сам на сам, інколи без жодної можливості захиститись чи протидіяти.

Тому звертаюсь і до багатьох з Вас шановні опозиціонери, давайте частіше будемо там де нас найбільше чекають, а не там де зручно і комфортно) Тоді і перемога не за горами!


Попередня новинаІгор Гузь підтримав міжнародні змагання з мотокросу + ФОТО Наступна новинаПрогноз