За підтримки депутата Волинської обласної ради Ігоря Гузя протягом 30 червня – 1 липня в урочищі Люблинець, поблизу міста Ковеля Волинської області відбулися змагання з мотокросу міжнародного значення. Спортсмени із України, Росії та Польщі змагалися за кубок Центральної Європи (МАСЕС).

Боротьба йшла серед класів: 65 куб.см, 85 куб.см, 125 куб.см, клас “OPEN”, а  також клас “Квадроцикли”. На відкритті змагань виступив депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь, який привітав учасників та побажав їм показати хороші результати на треку.

«Незалежно від того хто займе яке місце ви вже переможці. Адже участь у змаганнях міжнародного класу – це неабияке досягнення для кожного спортсмена, особливо у такому складному, виснажливому та екстремальному виді спорту. Я бажаю найсильнішим перемоги, а всім глядачам – отримати насолоду від перегляду змагань», – заявив Ігор Гузь.

На заході було велелюдно. Подивитися на спортивне дійство прийшло близько шести тисяч вболівальників. Багато хто був із сім’ями та маленькими дітьми, які залюбки фотографувалися із спортсменами та їх «залізними конями».

В неділю, після всіх заїздів відбувся фінальний «супер-заїзд» в якому могли прийняти участь всі учасники змагань незалежно від класу, в якому вони виступають. Ця гонка була найважчою, адже перед нею спортсмени під палючим сонцем вже від’їздили по два заїзди. Але незважаючи на це боротьба була запекла та принципова. Можливо тому, що перші три гонщика, окрім кубків, отримували також цінні грошові призи, які надав депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь.

Після 20-ти хвилинного протистояння на треку перемогу святкував Дмитро Асманов (м. Київ), другим був білорус Артем Концевич (м. Мінськ), третім прийшов чемпіон Європи 2011 року Ростислав Войціцький (м. Буськ, Львівської області).

По закінченню змагань організатори подякували всім хто допомагав в проведенні змагань, особлива подяка була висловлена Ковельській міській раді, Всеукраїнському Об’єднанню «Батьківщина» та депутату Волинської обласної ради Ігору Гузю, які надали допомогу в проведенні спортивного заходу.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаІгор Гузь увійшов до трьохсот засновників Всеукраїнського Комітету на захист української мови Наступна новинаПолісся