1. Волинські обласні організації Батьківщини, Свободи та Фронту Змін прийняли консолідоване рішення про висунення єдиного кандидата на проміжних виборах до Волинської обласної ради по округу №37 – керівника Луцької міської організації ВО “Свобода” Святослава Боруцького. Це рішення було підтверджене на центральному рівні.

2. УДАР висунув свою кандидатуру, тобто вірніше креатуру народного депутата Ігоря Палиці Олександра Лазорка. Котрий діє в тому ж стилі, як і його колега нардеп, купує голоси виборців, задіює адміністративний ресурс з боку Луцького міського голови, шляхом обману та маніпуляцій використовує в своїй виборчій кампанії логотипи політичних конкурентів, зокрема ВО “Батьківщина” або ж сивочолих ветеранів УПА, які після маніпуляцій команди цього кандидата змушені писати листи в газети де акцентувати, що не підтримують його. Цей список можна продовжувати…

3. І от саме про політичне блядство. До закінчення виборчої кампанії залишаються лічені дні і тут з’являється звернення двох львівських нардепів, членів фракції “Батьківщина” Степана Кубіва та Василя Пазиняка на підтримку саме Лазорка, всупереч лінії обласних осередків партій, що входять до Об’єднаної опозиції “Батьківщина”.

Наступаємо на ті самі граблі!? А завтра волинські депутати будуть підтримувати когось з кандидатів до Львівської обласної ради всупереч рішень прийнятим в області або ж на центральному рівні. І що далі? Махновщина, котра погубить нас у 2015?

p.s. Я це вже сам проходив, коли десяток депутатів від Батьківщини та Фронту Змін у Волиньраді та Луцькраді по-зрадницьки, відкрито підтримали мого конкурента на виборах до ВР – Степана Івахіва чим активно посприяли його перемозі в окрузі у 836 голосів… А той в свою чергу посприяв Януковичу та ПР проголосувавши за Рибака та Азарова у стінах ВР.


Попередня новина2015 Наступна новинаЛілія Гриневич у Луцьку: "Мій обов'язок - захист прав кожного виборця"