За ці січневі дні мав можливість поспілкуватися з багатьма людьми далекими від політики, але які мають своє бачення стосовно останніх подій у державі. При тому, що всі ці люди незнайомі між собою, та й живуть у різних містах, зокрема у Луцьку та Львові.

Так от є цікава тенденція, в багатьох з них зріс рівень довіри до Петро Порошенко І все це відбувається на тлі незадоволення від відсутності перемог Майдану. Люди хотіли перемоги вже і зараз, і в багатьох випадках покладають провину за її відсутність на опозиційну трійку. Ще раз підкреслю не на якогось одного політика, а на всіх трьох, сприймаючи їх як одне ціле.

Так само вчора, багато хто задав питання, чому трійка опозиціонерів не була присутньою під час сутичок з Беркутом? Саме трійка, а не кожен окремо…

Згадаєте мої слова, що Порошенко зможе набрати у першому турі президентських виборів, не менше ніж Сергій Тігіпко, а це 13,06% Цього звичайно не вистачить, щоб потрапити до другого туру, але все-таки це результат.

Я не належу до людей які мають велику симпатію до Порошенка, але вирішив поділитися своїми спостереженнями.

p.s. І ще, я так само вважаю, що якщо протест затихне, то як таких виборів може просто не бути, вірніше їх точно не буде.


Попередня новинаЯк «репресовані» луцькі євромайданівці ходили в прокуратуру. ФОТО та ВІДЕО Наступна новинаСамопоїдання