А пару днів тому голова ОДА Борис Клімчук вихвалявся, що у Горохівському районі, така собі Тетяна Столярчук, не побоялась балотуватись на посаду Смолявського сільського голови, будучи членом Партії регіонів і виграти ці вибори отримавши 76% підтримки виборців. Типу беріть приклад…

Виявляється під час цих виборів голова Горохівської РДА Жанна Савчук приїжджала в це село, де зібрала весь сільський актив, від директора школи до місцевого священника, і попередила, що якщо ставленицю ПР не оберуть головою то село буде мати серйозні проблеми та ніколи не отримає ні копійки підтримки від РДА. Пригрозила реальними репресіями! А тих хто насмілився висловитись зі своїми зауваженнями, після наради ледь не звільнили з роботи…

Отакі методи і такі результати! А що ще буде!?

А колись пані Жанна була полум’яною патріоткою, членом УНП і активісткою, котра під час помаранчевої революції, брала за жбари тодішнього голову РДА, заядлого кучміста Юрія Горбенка і погрожувала викинути його з приміщення РДА. До слова ще один провідний член горохівської УНП, Валентин Скуба, тепер сидить у теплому місці голови Володимир-Волинської РДА і звичайно є членом Партії Регіонів.

Ще один нюанс. На 14 лютого заплановано провести чергову сесію Горохівської райради де з ініціативи тієї ж пані Савчук, рада має підтримати рішення про передачу управління майном спільної власності від райради до РДА. Відповідно після такого рішення, саме існування такої районної ради нікому не потрібне, адже управління комунальним майном одна з її ключових функцій і завдань.

Буду звертатись до керівників фракцій в обласній раді від Батьківщини, Свободи та Нашої України стосовно спільної участі у цій сесії. Треба ламати ситуацію, бо цей вірус пошириться на всі районні ради краю і завершиться обласною радою. Тоді місцевому самоврядуванню на Волині настане остаточний гаплик. Його просто доб’ють!

Отакі політичні реалії у наших районах…


Попередня новинаСирія Наступна новинаГриценко як «баба-яга» української опозиції