Запрошую небайдужих лучан та волинян, підтримати мене під час проведення судового засідання, яке буде відбуватися в приміщенні Луцького міськрайонного суду, в середу 25 грудня о 10:00 за адресою: м. Луцьк, вул. Шевченка, 39

Слідчі прокуратури та мілції звинувачують мене у правопорушеннях за статтями ч. 2 ст. 296, 295, 341 КК України. Відповідно просять суд застосувати щодо мене запобіжний захід у вигляді ДВОМІСЯЧНОГО ЦІЛОДОБОВОГО ДОМАШНЬОГО АРЕШТУ, З ЗАСТОСУВАННЯМ ЕЛЕКТРОННОГО БРАСЛЕТУ.

Якщо коротко то мені інкримінують винесення портретів януковича з приміщення Волинської обласної ради; заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку; Захоплення державних або громадських будівель чи споруд. Всі звинувачення абсолютно надумані і є нічим іншим, як політичними репресіями режиму януковича проти опозиційних активістів!

Ви запитаєте, а як же підписаний вчора Закон України “Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань”? В принципі він вже опублікований та вступив у дію, але як буде застосований, ніхто поки не знає. Можливе вибіркове та неповне застосування, тому наша група юристів готується до адекватного захисту в існуючих умовах.

Ваша присутність є дуже важлива! Система повинна бачити, що за кожним незаконно переслідуваним активістом опозиції вийдуть сотні і тисячі небайдужих громадян!

До зустрічі на суді!


Попередня новинаУбогість волинської міліції зашкалює... Наступна новинаГузю присудили повний домашній арешт і носіння браслета-контролера