Сьогодні зранку відбулася зустріч керівників фракцій та депутатських груп Волиньради у кабінеті голови – Володимира Войтовича. Тема зустрічі зрозуміла – розблокування діяльності Волиньради, адже поточна сесія триває аж з липня місяця…

Резюме зустрічі:

Опозиційні фракції ВО “Батьківщина”, ВО “Свобода” та Наша Україна вимагають на черговому сесійному засіданні, що має відбутись 30 вересня, в порядку денному поставити на переголосування питання щодо призначення Петра Олешка на посаду ректора Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти. Нагадаю, що попереднє рішення є нелегітимним, так як за нього голосували картки відсутніх депутатів.

Окрім того, другим питанням порядку денного має бути проект рішення, що підготував депутат Слабенко і який стосується змін до регламенту в контексті боротьби з кнопкодавством.

Опозиція вимагає прийняти пункт, який дасть можливість будь-якому депутату виявити та оприлюднити голосування картками відсутніх колег, а голові обласної ради терміново заблокувати місце для голосування відсутнього депутата.

Партія регіонів у роздумах… У понеділок побачимо чи будуть результати домовленостей)


Попередня новинаБандерштат-2014 Наступна новинаПочинають закручувати гайки...