Ті хто пройшов підготовку до Помаранчевої революції, добре пам’ятають надто прискіпливу увагу правоохоронних органів до різноманітних вишколів, таборів, навчань які проводили опозиційні молодіжні організації. Особливо націоналістичні і особливо в лісових умовах. Влада відчуває небезпеку і починає шевелитись.

На цих вихідних молодіжна організація “Національний Альянс” проводить свій традиційний табір “Повстанець”. І от вже пару днів у нас на офісі паломництво працівників МВС, які настійливо рекомендують забезпечити охорону нашого таборування. Посилаються на якесь розпорядження Кабінету Міністрів України) Я телефонічно і при зустрічі відшиваю їх, навіть письмове звернення про непотрібність будь-якої охорони передав. Але міліціонерам видно немає чим зайнятись, сьогодні от знову ввечері у нас на офісі…

Мало того, дзвонять наші активісти з Дубно, там міліціонери взагалі прийшли додому до керівника осередку з питаннями про вишкіл та добирання дубенчан на Волинь. Ще не в курсі, але думаю такі походи по домівках активістів були і в інших регіонах.

А сьогодні персонально один з керівників Волинської держтелерадіокомпанії дзвонить на офіс та питає куди подати знімальну групу) Видно для правоохоронців треба якісний відеоряд)

В принципі все це очікувано, влада розуміє, що попри всі проблеми опозиції, у 2015 році Янукович має шанс лишитися на троні тільки через фальсифікації та “силовий варіант”. І тому треба в зародку задушити майбутній “майдан”.

А ми значить рухаємося в правильному напрямку, “гавкають на нас собаки, значить ми йдемо”!


Попередня новинаВолиньрада Наступна новинаДепутат Волиньради запропонував прокурору «схему»