Активістів «Батьківщини», Юлію Грищук та Оксану Лойко, які мали намір передати Степану Івахіву запрошення на теледебати з кандидатом від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Ігорем Гузем зустріли нецензурною лайкою та силою виштовхали з приміщення.

Вже не вперше кандидат в народні депутати України від «Батьківщини» Ігор Гузь намагається запросити олігарха Степана Івахіва на теледебати в прямий ефір, проте останній вперто не погоджується. Тричі Ігор Гузь публічно пропонував Івахіву подискутувати в ефірі обласного телебачення, і той тричі відмовлявся. Мало того, в останні два тижні Степан Івахів вперто уникає зустрічі з Гузем під час публічних заходів, розуміючи – якщо вчетверте опозиційний кандидат вручить йому запрошення, то він або буде змушений йти на теледебати, або знову ховати голову в пісок і бути осміяним за легкодухість. Ні перше, ні друге олігарху, очевидно, не підходить, тому він вирішив просто переховуватися.

Для того, щоб все-таки запросити Івахіва на дискусію було вирішено передати звернення не особисто, а через активістів «Батьківщини». Можливо хоч їх – тендітних дівчат – не побоїться Степан Петрович та все ж прийме запрошення. Проте не так сталося, як гадалося.

Працівники громадської приймальні, почувши ціль візиту активісток «Батьківщини» запанікували та не придумали нічого кращого, як просто виштовхати їх за двері. Все це супроводжувалося нецензурною лайкою та із застосуванням сили з боку чоловіка, який відмовився представлятися.

Зрозуміло, що ні сам Степан Петрович, ні його помічники чи довірені особи до активісток не вийшли. На жаль, цим інцидентом Івахів підтвердив ту думку, що він боїться публічних дискусій. І не лише із опозиційним кандидатом Ігорем Гузем, але й з простими активістами опозиційних партій. Він може лише вихвалятися своїми статками перед  підготовленою аудиторією, яка в основному складається із його агітаторів та прихильників Партії регіонів. Іншим людям Івахіву не має чого сказати.

Ось цей лист хотіли передати Степану Івахіву

 Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаП'ять кандидатів у народні депутати по виборчому округу №21 зійшли із виборчих перегонів Наступна новинаСтепан Івахів не прийшов на дебати із Ігорем Гузем