Голова Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк та лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок представили волинянам єдиного кандидата від опозиції по виборчому округу №21 Ігоря Гузя. Спеціально для цього  політики приїхали в місто Ковель, де відбулася кількатисячна зустріч із ковельчанами.

За словами Яценюка, Ігоря Гузя особливо представляти не потрібно, адже він знаний в області політик та громадський діяч, обирався депутатом обласної ради по сусідньому Старовижівському району, тому більшість присутніх із ним знайома. Він зазначив, що лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко особисто затвердила кандидатуру Ігоря Гузя як кандидата у народні депутати по 21-му виборчому округу.

«Я думаю, що він буде відповідальним  депутатом і буде гідно представляти волинян у Верховній Раді», – заявив Арсеній Яценюк.

Разом із головою Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщини» до присутніх на майдані звернувся лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок, який зазначив, що такий патріотичний край, як Волинь не має дати жодного голосу за Партію регіонів та мажоритарних кандидатів, які маскуються під самовисуванців, а насправді підтримуються діючою владою. За його словами, вони першими стануть «тушками» в парламенті. Тому лідер «Свободи» закликав 28 жовтня  голосувати лише за узгоджених кандидатів які представляють Об’єднану опозицію «Батьківщина».

«По 21-му виборчому округу від опозиції балотується Ігор Гузь. Я особисто знаю його, як принципову людину та патріота України. Я впевнений що він ніколи не стане тушкою у Верховній Раді і буде діяти лише на користь виборців, тому закликаю волинян проголосувати 28 жовтня за Ігоря Гузя», – заявив Олег Тягнибок.

Також Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок поспілкувалися із ковельчанами про загальнополітичну ситуацію в країні. Зустріч могли дивитися і  мешканці всіх районних центрів та великих міст області, адже в кожному з них був встановлений екран, на якому транслювався виступ політиків в прямому ефірі.

Арсеній Яценюк зазначив, що нині діюча влада довела Україну до зубожіння та фактичного банкрутства. Адже ціни на продукти постійно ростуть, комунальні послуги дорожчають, а національна валюта обезцінюється – долар, за словами політика, в Києві вже продавали по 9 гривень! На думку Яценюка все це свідчить про те, що економіка держави на грані обвалу.

«Єдиний спосіб врятувати ситуацію – це перемога опозиції на парламентських виборах. Ми вже підготували близько 100 законопроектів, які здатні змінити катастрофічний стан речей в країні. Тому я прошу підтримати опозицію і ми спільно здолаємо цю злочинну владу!», – повідомив Арсеній Яценюк.

Олег Тягнибок зазначив, що влада руками самовисуванців активно купує голоси виборців роздаючи гречку, консерви, ноутбуки, кондиціонери та скутери. Але, за словами політика, якщо ці псевдо-благодійники пройдуть в парламент , вони заберуть у людей в сотні раз більше коштів у вигляді недоплачених пенсій, пільг, соціальних допомог, зарплат та стипендій.

«Товариство, ми маємо розуміти, що люди, які голосують за ті подачки, за ті кілька гривень вони не просто продають свій голос, вони продають ваше майбутнє та майбутнє ваших дітей!», – заявив Олег Тягнибок.

Як відомо духовні лідери православних церков закликала українців не продавати свій голос, а голосувати по совісті.

Прес-служба  депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаЮрій Луценко вважає, що Ігор Гузь – людина, яка «щиро вірить і діє без запасних аеродромів» Наступна новинаІгор Гузь та Микола Мартиненко відвідали Центральну районну лікарню + ФОТО