10 вересня народний депутат України Микола Мартиненко та кандидат у народні депутати України, депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь відвідали Центральну районну лікарню.

Під час візиту на Ратнівщину,  депутати побували в Центральній районній лікарні де їх зустрів головний лікар, колега Ігоря Гузя по обласній раді, Михайло Бегаль. Микола Мартиненко оглянув лікарню та поспілкувався із відвідувачами установи. Але найбільше народного депутата цікавило як працює новенький рентгенапарат, який минулого року було придбано на потреби лікарні. Цей потрібний для лікарні, сучасний прилад було куплено за сприяння Миколи Мартиненка, тож в цей день відбулося символічне відкриття устаткування.

Михайло Бегаль зазначив, що прилад дуже допоміг лікарні, адже значно спростив і пришвидшив роботу лікарів. Крім того, він дає точніші результати ніж подібне устаткування старого зразка. До слова, даний рентгенапарат при купівлі коштував півтора мільйона гривень – астрономічна, як для районної лікарні, сума, а сьогодні такий апарат коштує вже 1,7 млн. грн.

Після цього Микола Мартиненко та Ігор Гузь поспілкувалися із медичним персоналом лікарні. Народний депутат зазначив, що йому приємно бувати на Ратнівщині, від якої він двічі успішно балотувався до Верховної Ради. «А сьогодні, я прошу у Вас, ратнівчани, підтримати вже не мене, а молодого і принципового Вашого земляка – Ігоря Гузя. Ви його добре знаєте. Адже він, як депутат обласної ради часто зустрічається із людьми на Ратнівщині. Я від свого імені та від імені керівництва Об’єднаної опозиції «Батьківщина» хотів би просити Вас підтримати Ігоря Гузя на виборах 28 жовтня. Я знаю, що він буде хорошим депутатом, який завжди пам’ятатиме про Вас», – заявив Микола Мартиненко.

Після виступу народного депутата до медиків звернувся кандидат в народні депутати України від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Ігор Гузь. Він зазначив, що, на жаль, медична галузь сьогодні знаходиться  не в найкращому стані – медики отримують низьку зарплатню, ліків та обладнання не вистачає, медичні заклади потребують ремонту. «Особливо складна ситуація на селі, куди не завжди може доїхати швидка допомога і в цьому питанні потрібно негайно наводити лад та проводити кардинальні зміни і я як народний депутат буду добиватися того щоб усі мешканці Ратнівського району мали змогу отримати кваліфіковану та оперативну медичну допомогу», – зазначив Ігор Гузь.

 

Прес-служба  депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаАрсеній Яценюк та Олег Тягнибок закликали волинян підтримати кандидата у народні депутати Ігоря Гузя + ФОТО Наступна новинаІгор Гузь: «Якщо Степан Івахів не прийде на теледебатиь - буду вважати його боягузом» + ФОТО/ВІДЕО