Як повідомляє сайт «Волинська правда» із посиланням на власні джерела  голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук направив подання Президенту України на звільнення голови Рожищенської РДА Сергія Горбача. Таке рішення очільник області прийняв після звернення депутата обласної ради, члена партії «Фронт Змін» Ігоря Гузя до засобів масової інформації, керівництва УМВС та ДАІ у Волинській області та власне до Бориса Клімчука з вимогою розслідування обставин ДТП в яке потрапив районний чиновник.

Як повідомляється в зверненні Ігоря Гузя в ніч з 6 на 7 листопада 2011 року член «Партії Регіонів», голова Рожищенської районної державної адміністрації Горбач Сергій Васильович, їхав службовим автомобілем марки Daewoo Lanos АС 5556 АІ додому з м. Рожище до села Щурин, і в районі села Ужова розбив автомобіль вщент. Як свідчать очевидці причиною ДТП стало сильне алкогольне сп’яніння Сергія Горбача.

Оприлюднена депутатом інформація набула великого розголосу в засобах масової інформації, що й послужило причиною звільнення Сергія Горбача.

Як повідомляє «Волинська правда» вони отримали достовірну інформацію з Адміністрації Президента України про те, що Віктор Янукович готовий прийняти відставку районного посадовця сьогодні-завтра.

«Я позитивно оцінюю подання на звільнення голови Рожищенської РДА, яке зробив Борис Петрович. Чиновники, які напідпитку сідають за кермо, та ще й службового автомобіля, не мають права керувати державними установами. Але правоохоронні органи повинні ще дати відповідь хто буде відшкодовувати збитки та чи не було постраждалих у цьому ДТП. Принагідно хочу подякувати журналістам, які висвітлили цей інцидент, тільки завдяки їх роботі чиновника вдалося покарати» – заявив Ігор Гузь.

Прес-служба депутата Волинської обласної ради Ігор Гузь


Попередня новинаТелеканал ICTV зацікавився ковельською «Еліта-Центр» + ВІДЕО Наступна новинаЗабудовник виманив у ковельчан гроші, а про квартири забув