Депутатам Волинської обласної ради нецікаво, хто за останні десять років став власником державного житла в Луцьку – розбиратись, чому журналістам не вдається отримати таку інформацію вони не забажали. Під час шостої сесії Волиньради у вівторок, 27 вересня, депутат Ігор Гузь озвучив свій запит до прокурора Волинської області Андрія Гіля.

Він нагадав, що «декілька тижнів тому журналісти Рівненського агентства журналістських розслідувань спробували віднайти інформацію про тих 670 щасливчиків, які за останні десять років отримали у Луцьку житло на халяву».

«На жаль, Луцька міська рада в особі Соколовської (Лариса Соколовська – заступниця луцького міського голови, «ВН») таку інформацію не надала , хоча зазначила, що це інформація відкрита. Прокурор теж зазначив, що інформація відкрита, але так само дав відписку», – заявив Гузь.

«Прошу заставити оприлюднити список тих 670 людей, які отримали житло за кошти держави», – озвучив свою вимогу депутат.

Проте більшість обранців облради проігнорували вимогу Гузя і запит не підтримали.

Волинські новини

Результати голосування по даному питанню


Попередня новинаВолинські депутати не захотіли конференції для діаспори + ДОКУМЕНТ Наступна новинаСБУ та ГПУ просять покарати комсомольців, які розстріляли портрети Бандери та Шухевича