Депутати Волинської обласної ради підтримали звернення Ігоря Гузя і висловили протест проти примусового вивішення портретів Януковича в школах. 26 травня на сесії Волинської обласної ради голова обласного осередку партії «За Україну!» Ігор Гузь озвучив запит до начальника прокуратури області з вимогою недопущення порушення законодавства з боку начальника управління освіти і науки Луцької міської ради Олег Гребенюка.

А саме примусового вивішення портретів Віктора Януковича в кабінетах школи. Тих хто не погодиться виконувати вказівку начальник управління шантажував «особистою розмовою з головою обласної адміністрації».

Сам Борис Клімчук неочікуванопідтримав опозиціонера Гузя і висловив обурення такому наказу Олега Гребенюка і закликав депутатів підтримати запит в прокуратуру.

Голова обласного осередку «Фронту Змін» заявив, що прізвища директорів які незгідні вивішувати в школах портрети Януковича потрібно оприлюднити.  «І ми їх звільнимо!» – заявив Святослав Кравчук.

Дивує така позиція очільника, ніби-то, опозиційної партії «Фронту Змін» пана Кравчука. Замість того аби відстоювати позицію лучан, які проти політизації освіти Святослав Євгенович палко підтримує лідера «Партії Регіонів» і навіть готовий піти на порушення законодавства та без належних на те причин звільнити «незручних» директорів шкіл

Ігор Гузь заявив, що вивішення портретів політичних діячів в кабінетах це особиста справа кожного. Але змушувати і тиснути на підлеглих – це злочин.

У підсумку 62 депутата підтримали запит Ігоря Гузя.

Нагадаємо, 13 травня відбулась нарада управління освіти Луцької міської ради на якій начальник управління Олег Гребенюк в усній категоричній формі зобов’язав керівників шкіл вивісити портрети Януковича в усіх кабінетах школи. Начальник управління застеріг присутніх – хто наказ не виконає буде «особисто спілкуватися з Клімчуком у його кабінеті!».

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»


Попередня новина«Вам смішно?! Дуже добре! Ви представляєте НКВДистів», – депутат Волиньради Ігор Гузь начальнику Луцького міськвідділу Роману Крохмалю Наступна новинаСмідинська школа отримає один мільйон гривень