Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь звернувся до Прокуратури Волинської області із проханням розібратися чи законно розміщена реклама Партії регіонів та благодійного фонду Бориса Клімчука «Рідна Волинь» на біг-бордах присвячених Євро-2012.

Як відомо нещодавно у Волинській області з’явилися біг-борди на яких рекламується інтернет-ресурс www.euro2012.volyn.ua,  який був розроблений Волинською обласною державною адміністрацією та присвячений чемпіонату Європи з футболу. На цій же рекламі розташовано символ Партії регіонів та приватного благодійного фонду – «Рідна Волинь». На думку депутата – це грубе порушення закону та введення в оману волинян, які будуть вважати, що Партія регіонів за партійні кошти розробила цей інтернет-ресурс.

Хоча насправді розроблявся і функціонує він  за державні кошти. Також Ігор Гузь вважає, що тут є факти зловживання владою з боку голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, який за бюджетні кошти рекламує свій фонд та партію до якої належить.

Тому Ігор Гузь звернувся до прокуратури області для того, щоб вона провела перевірку та вияснила на якій підставі та з чийого наказу з’явилася така реклама.

 

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаДиректора «Ковельського ЖБК» судитимуть за шахрайство Наступна новинаFront National