У північних районах Волині працівникам бюджетної сфери «викручують руки», аби продемонструвати, що місцеві люди «люблять Партію регіонів». Про це 21 червня під час 12-ої сесії облради заявив керівник фракції партії «Фронт змін» Ігор Гузь.

Він звернувся до обласного прокурора Андрія Параки з запитом, аби той звернув увагу на «передвиборчі баталії», які відбуваються у Ковельскому та Ратнівському районах.

«Прошу, аби ви визначили компетентних людей з прокуратури, які займатимуться ними», – додав він.

Також він розказав, що у згаданих територіально-адміністративних одиницях нібито за вказівкою голови ОДА Бориса Клімчука влада «викручує працівникам бюджетної сфери руки».

«Їх зганяють як масовку на зустрічі з потенційним кандидатом від влади Степаном Івахівим. Заставляють слухати та приймати подарунки, які він роздає», – стверджує обранець громади.

Окрім цього, він повідав, що сьогодні представникам місцевого осередку Комітету опору диктатурі відмовили надати приміщення для проведення заходу.

Гузь вважає, що це зроблено «за вказівкою влади».

«Виборча кампанія ще не почалася, а людей заганяють, щоб вони показували як люблять Партію регіонів і конкретного кандидата», – зауважив «фронтовик».

Член фракції Партії регіонів, голова ОДА Борис Клімчук запропонував не підтримати запит Гузя, що й зробили депутати.

Волинські новини


Попередня новинаТроє в човні, не рахуючи Ющенка Наступна новинаВолиньрада звернулася до президента із вимогою ветувати «мовний» законопроект + ФОТО