top-photoЧерез покази голови Волиньради Володимира Войтовича та керівника апарату ради Олександра Ляшка депутат ради Ігорю Гузю присудили повний домашній арешт, а згодом він і ще п’ятеро луцьких Євромайданів можуть опинитися за ґратами.

“Вдивіться у ці обличчя, обличчя посібників режиму януковича, через покази яких, шестеро активістів Луцького Євромайдану можуть опинитися за ґратами. Це голова Волинської обласної ради Володимир Войтович та керуючий справами цієї ж ради Олександр Ляшко”, – пише політик у Facebook.

Він звинуватив посадовців у брехні і перерахував такі свідчення.

“1. Ніби ми зірвали нараду у кабінеті голови обласної ради. Ця умовна нарада відбувалася у складі трьох осіб: Войтович, Вітер та Ляшко. Але депутати обласної ради мають невідкладне право на прийом у будь-якого чиновника і відповідно нею скористалися.

2. Ніби ми силою забрали у секретаря голови ключі від прес-клубу Волиньради. Хоча десятки свідків бачили, що я, як депутат попросив ці ключі і мені після згоди голови їх видали.

3. Ніби ми діючи з особливою зухвалістю, протиправно, відкрито, самовільно та з особливим цинізмом заволоділи майном Волиньради – портретами із зображенням януковича, балансовою вартістю по 270 гривень відповідно. Чому зухвало та цинічно?”, – пише Гузь.

Також він заявив, що вважає справою честі добитися звільнення цих чиновників.

“Окрім того ми повинні притягнути їх до кримінальної відповідальності за дачу неправдивих свідчень!” – додав він.

ВолиньPOST


Попередня новинаПосібники... Наступна новина «Одягли браслет, через п’ять хвилин скомандували зняти, а ще через п’ять дали відбій...»