15 травня під час сесії Волинської обласної ради голова облради Анатолій Грицюк (фракція БЮТ) звітував за третій рік своєї роботи. У заступника голови ВОО Єдиного Центру Ігоря Гузя було достатньо запитань до пана Грицюка, на які так і не було адекватної відповіді.

Хоча депутати і проголосували за звіт голови Волиньради («за» висловились 49 народних обранців), питань до Анатолія Грицюка було чимало. По-перше, достатньо дивним був той факт, що у власному звіті голова схвально відгукнувся про роботу окремих депутатських комісій, причому виключно тих, які очолюють представники його політичної сили. Окрім цього, у представника Єдиного Центру Ігоря Гузя традиційно було що зауважити голові облради з приводу етичності його ставлення до депутатів.

«Хіба це нормально, коли голова облради звинувачує депутатів у доволі серйозних порушеннях, тоді як судові рішення з цього приводу вже схиляються не на його користь?» – зазначив Ігор Гузь. Зі слів єдиноцентриста, про результати судових позовів депутатів проти голови облради буде повідомлено пізніше.


Попередня новинаІгоря Гузя цікавить, до якого часу у Маневичах стоятиме пам’ятник Лєніну Наступна новинаБудьте гомофобами!