Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь вважає, що опозиційні сили мають зробити свій аналіз оцінки першого року роботи голови Волинської ОДА Бориса Клімчука та його команди. Про це йшлося під час круглого столу, організованого Центром Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу.

Обранець волинської громади Ігор Гузь нарікає, що лідери області звітуються наче в часи КПРС. Гузь обурюється, що складається «таке враження, що Волинь – це Швейцарія», проте «гречки немає, школи закриваються, пенсія стоїть». Гузь переконує, що в області відбувається «закручування гайок, згортання демократії та свободи слова». Також Гузь каже, що саме Борис Клімчук витягнув місцеві вибори для «Партії регіонів». Депутат вважає, що перед виборами голови Волинської обласної ради Клімчук викликав до себе депутатів, «ламав їх» і пропонував голосувати саме за кандидатуру Володимира Войтовича.

Гузь виступив Нострадамусом: переконує, що на наступній сесії Волинської обласної ради з’являться нові тушки. Вважає, що у ЗМІ зменшилася кількість критичних матеріалів про керманича області. Викликає занепокоєння Ігоря Гузя і фонд «Рідна Волинь» Бориса Клімчука. Мовляв, на наступній сесії він озвучить депутатський запит про те, як «ламають» бізнесменів, аби останні здавали кошти у фонд. «Він розмиває опозиційне поле на Волині», – резюмував Гузь. Обранець волинської громади додає, що Клімчук «розібрався із опозицією і «дожав» райони». Мовляв, залишилися лише деякі «острівки», які діють не в унісон із волинським губернатором. На думку Гузя, «не дається» під тиск Клімчука лише Луцька міська рада. «Фактор Клімчука – це погано», – переконує Гузь.

Депутат Волинської обласної ради Анатолій Вітів переконує, що керманичі області не розповідають про реальну ситуацію в області і в країні: ріст боргів із заробітної платні, цін на комунальні послуги та харчі, безробіття. Занепокоїла Вітіва і ситуація із комунальними лісами.

Обранка волинської громади Валентина Блінова теж занепокоєна ситуацією із комунальними лісами. Нарікає вона, що під час круглого столу не були озвучені реальні цифри.

Волинська правда


Попередня новинаІгор Гузь розповів, що погубить Романюка Наступна новинаІгор Гузь потрапив у ТОП-20 рейтингу українських політиків