Депутат обласної ради Ігор Гузь («Фронт Змін») називає двох обранців громади з фракції ВО «Батьківщина» В’ячеслава Рубльова та Юрія Лазаренка зрадниками.

Як стверджує «фронтовик», голова Волинської ОДА Борис Клімчук «віддячить їм посадами».

«Сьогодні голова Волинської ОДА Борис Клімчук озвучив ті посади якими він віддячить двом депутатам Волиньради, що обирались по спискам «Батьківщини». Віддячить за зраду…», – пише депутат на своїй сторінці у Facebook.

Так, В’ячеслав Рубльов, якого виключили з «Батьківщини» за вступ до депутатської групи «Патріоти Волині», зайняв посаду начальника Луцького відділення пенсійного фонду України.

Ще один депутат обласної ради Юрій Лазаренко, за твердженням Гузя, незабаром займе посаду директора однієї з шкіл у Нововолинську.

«Юрій Лазаренко – мати якого, будучи головою Іваничівської «Батьківщини», балотувалась у нардепи всупереч волі партії, аби нашкодити кандидату-свободівцю Євгену Мельнику, а сам Юрій як член освітянської комісії Волиньради нещодавно посприяв звільненню опозиціонера Михайла Сташенка з посади ректора Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти», – пише депутат.

ВолиньPOST


Попередня новинаНа «Волиньторфі» заблокували прохідну, щоб захиститися від «рейдерів» + ФОТО Наступна новинаЛьвівщина