На державному підприємстві «Волиньторф» триває мітинг працівників промислового об’єкту.  Люди вимагають, щоб міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький призначив на посаду директора підприємства Івана Киричика, якого звільнив з цієї посади 23 лютого, – повідомив депутат Волиньради Ігор Гузь («Фронт Змін»).

Зокрема, волиньторфівці організували імпровізований мітинг, під час якого зобов’язали голову Прилісненської сільради та голову Маневицької райради Петра Зінчука їхати в Київ, щоб домовитися про поновлення Киричика.

Також працівники підприємства заблокували прохідну, бо бояться рейдерського захоплення підприємства.

«До місця мітингу приїхало багато міліції та «Беркут», – додав Гузь.

Він каже, що люди планують блокувати прохідну до суботи, другого березня. Мовляв, якщо до того часу не поновлять директора, поїдемо мітингувати до Києва і до Луцька.

Нагадаємо, кілька годин тому Маневицька райрада вирішила надіслати президенту України Віктору Януковичу та прем’єр-міністру Миколі Азарову лист з проханням повернути Киричика у крісло директора.

ВолиньPOST


Попередня новинаРахунки сплачені... Наступна новинаГузь: «зрадникам з «Батьківщини» губернатор Волині віддячить посадами