Депутат облради Ігор Гузь порівняв колегію ради з американським фільмом “День бабака”. Все через те, що колегія вкотре не змогла зібратися на засідання – забракло кворуму. Власне, засідання колегії облради, на яке не один місяць поспіль не можуть назбирати кворуму, вже давно стало підставою для дотепів з боку журналістів та політологів.

Не стала винятком і сьогоднішня колегія. На її засідання зібралися лише 9 депутатів із 22-х: голова Волиньради із заступниками та представники опозиційних фракцій.

Як тільки до зали зайшов голова ради Володимир Войтович, до нього звернувся голова фракції «Фронту Змін» Ігор Гузь: «Володимире Івановичу, ви бачили фільм «День бабака»? У ньому у чоловіка повторюється кожен день. От і в нас зараз така ситуація повторюється неодноразово».

«Прошу зауважити, що прийшли опозиційні депутати», – заявив представник фракції «Батьківщина» Анатолій Грицюк.

Зрештою, Войтович оголосив перелік депутатів, які прогуляли засідання колегії. На тому обранці громади й розійшлися.

Довідка

Як пише Wikipedia, «День бабака» (англ. Groundhog Day) — американська комедія з елементами фантастики режисери Гарольда Раміса за мотивами історії Денні Рубіна.

Події відбуваються у містечку Панксатоні, Пенсильванії. Головний персонаж — Філл Коннорс (грає Білл Мюррей) — переживає постійно один і той самий день — 2 лютого, день Бабака.

Фільм «День бабака» за рейтингом Internet Movie Database займає 178-е місце серед найпопулярніших.

Західна інформаційна кампанія


Попередня новинаВлада схаменулась, організатора ковельської "Еліта-центр" визнали банкрутом та оголосили в розшук Наступна новинаЗціпити зуби і наступати!