У листопаді 2011 року депутат Волиньради Ігор Гузь звернувся з депутатським зверненням до керівництва області та обласної прокуратури з приводу протизаконної діяльності ТзОВ «Ковельський житлово-будівельний комбінат. З того часу депутат намагався тримати на контролі дану ситуацію та підтримувати контакт з сім’ями ошуканих ковельчан.

На жаль тільки в травні цього року правоохоронні органи Волинської області визнали банкрутом дану фірму та оголосили у розшук її керівника Олега Вовка.

За інформацією сайту “Під прицілом”: ТзОВ «Ковельський житлово-будівельний комбінат» визнано банкрутом. Разом із тим, Господарським судом Волинської області винесено постанову про відкриття ліквідаційної процедури.

Ліквідатором підприємства-банкрута призначено арбітражного керуючого Андрія Колісника. Однак, публічне акціонерне товариство КБ «Надра», яке виступило заявником, звернулося до Господарського суду Волинської області зі скаргою на дії ліквідатора і просило усунути арбітражного керуючого від виконання повноважень.

Керівництво банку запропонувало судді призначити ліквідатором арбітражного керуючого Олексія Щербаня (ліцензія серія НОМЕР_1 від 02.02.2010 року). Тож, вже до кінця місяця суд має призначити нового ліквідатора, після чого розпочнеться процедура ліквідації підприємства.

В той же час інтернет-видання “ВолиньPost” зазначає, що як розповів заступник губернатора Едуард Стоєв, ТзОВ «Ковельський житлово-будівельний комбінат» повисло у кримінальних справах, а директор перебуває в розшуку.

«Це ті підприємства, які дуже глибоко зайшли в кредитні історії під час надування мильних бульбашок, фінансових. Ті, хто працювали у зоні раціо, сьогодні на виду, на плаву, мають підряди й продовжують свою фінансово-господарську діяльність», – зауважив Борис Клімчук.

Ігор Гузь і надалі буде тримати під контролем цю резонансну справу аби допомогти ошуканим ковельчанам повернути втрачені кошти.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаБорис Клімчук приховує дані про заборгованість за молоко на Волині Наступна новинаІгор Гузь: Колегія Волиньради нагадує історію з фільму "День бабака"