В ніч з 5-го на 6-те липня 2011 року в місті Луцьку в районі кінотеатру «Промінь» невідомі здійснили написи фарбою на стінах будівель із наступними закликами: «Смерть жидам!», «Смерть москалям!» та підписом «Національний Альянс». «Заявляємо, що дані написи були здійснені не членами нашої організації. Організація «Національний Альянс» не має жодного відношення до виникнення даних написів. Вважаємо що це є провокацією спрямованою проти нашої організації.

Вищезгадані написи є прямим виявом ненависті та містять заклик до міжнаціональної ворожнечі, що суперечить ідеологічним засадам та статутним цілям організації «Національний Альянс».

Вважаємо, що дана провокація була вчинена з метою нашкодити іміджу «Національного Альянсу» та сформувати негативний образ організації в Луцьку.

Ми будемо звертатися з відповідним листом в Прокуратуру міста Луцька з проханням знайти та покарати зловмисників, що причетні до виникнення даних написів», – заявляють у «Національному Альянсі».

Прес-служба ГО “Національний Альянс”


Попередня новинаУ відповідь на звернення волинських депутатів Львівська ОДА пообіцяла поремонтувати дорогу Луцьк-Радехів-Львів (Документи) Наступна новинаІгор Гузь очолив депутатську групу "Полісся"