Заступник голови Львівської обласної державної адміністрації В.М. Губицький відповів на звернення Волинської обласної ради щодо катастрофічного стану покриття дороги Луцьк-Радехів-Львів  що проходить територією Львівської області. Зокрема чиновник визнав що дорога справді в жахливому стані адже капітальний ремонт не проводився з 1961 року. При тому що такий ремонт має проводитися мінімум один раз на дванадцять років.

Пан Губицький поінформував що у 2011 році Львівською облдержадміністрацією заплановано відремонтувати 70 км траси Луцьк-Радехів-Львів на загальну суму 290 млн грн. Кошторис зараз знаходиться на затвердженні Кабінетом Міністрів України. Також Львівським облавтодором було проведено ямковий ремонт проблемної траси.

Нагадаємо, що 13 травня депутат Волиньради Ігор Гузь ініціював звернення Волинської обласної ради до керівництва Львівської області з проханням провести ремонт траси Луцьк-Радехів-Львів на території Львівської області. За таке звернення проголосувало 65 із 80 депутатів.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

 



Попередня новинаІгор Гузь запропонував депутатам детальніше вивчити програму «Молодь Волині» Наступна новинаІгор Гузь: "Написи «Смерть москалям!» на стінах у Луцьку - провокація!"