У рамках всеукраїнської акції протесту «Вставай, Україно!» в місті Луцьку відбувся десятитисячний марш та мітинг за участю лідерів опозиції Арсенія Яценюка, Олега Тягнибока, Віталія Кличка. В опозиційних заходах взяв участь депутат облради, лідер фракції «Фронт Змін» у Волиньраді Ігор Гузь.

Розпочався марш на Київському майдані. «Батьківщинівці», «свободівці», «ударівці», «фронтзмінівці» на чолі із трьома лідерами пройшлися центральною вулицею міста у напрямку Театрального майдану. «Ведучим» колони був Ігор Гузь. Демонстрація супроводжувалася скандуванням «Банду – геть!», «Свободу політв’язням!», «Юлі – волю!» та ін.

На Театральному майдані відбувся мітинг. Арсеній Яценюк запрошуючи Ігоря Гузя до слова наголосив, що він «всерівно буде депутатом парламенту».

«Радіє серце, коли ми бачимо трьох лідерів опозиції – Арсенія Яценюка, Олега Тягнибока, Віталія Кличка, які об’єдналися разом проти «банди». Ми в «одному кулаці» проти окупантів, «клімчуків» «азаровців», «януковичів»,  – зазначив опозиціонер Ігор Гузь.

Під час виступу Ігор Гузь нагадав волинянам за трьох нардепів з Волині – Єрємєєва, Івахіва. Мартинюка, які під час виборчої кампанії позиціонували свою позапартійність, а зараз активно співпрацюють із Партією Регіонів. Нагадаємо, що усі троє брали участь в Путчі на Банковій.

«Сьогодні наше з вами завдання не стати на коліна, не здатися! Наше завдання – розбудити людей», – закликав волинян Ігор Гузь. Він також сказав, що влада зараз готує для українців «чорну руїну» – референдум про двопалатний парламент і обрання президента в парламенті.

 Використано фото з сайтів ВолиньPost, Правда Pro.

 Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаУ Волиньраді опозиція заявила про ГКЧП в Україні Наступна новинаПливемо?