В п’ятницю, 15 квітня відбулась сесія Старовижівської районної ради. Одним із питань було пропозиція закриття трьох дільничних лікарень в селах Кримно, Сереховичі та Смідин та подальшого їх перепрофілювання в Амбулаторії загальної практики – сімейної медицини.

Жителі даних сіл категорично проти такого перепрофілювання, адже зрозуміло що амбулаторії не взмозі надавати гідну медичну допомогу селянам. І знищення таких дільничних лікарень лише призведе до подальшого «вимирання» сіл.

На сесії Старовижівської районної ради був присутній депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь. Він закликав депутатів голосувати проти закриття дільничних лікарень. Ті ж депутати хто підтримає таке закриття будуть піддані публічному осуду громадськості. «Ми в кожному селі вивісимо списки народних обранців які голосували за знищення села. І хай люди знають хто відстоює інтереси простих людей, а хто інтереси своєї партії» – заявив Ігор Гузь.

Із 40 обранців за закриття лікарень проголосували 13. Це окремі депутати від «Партії Регіонів», партії «Реформи і Порядок» та декілька депутатів з інших фракцій.

Ігор Гузь зазначив, що незважаючи на сьогоднішню перемогу партія «За Україну!» і надалі буде тримати на контролі це питання. «Ми не допустимо закриття лікарень! Село сьогодні потрібно всіляко підтримувати – будувати додаткові лікарні, а не знищувати ті що вже є» – заявив Ігор Гузь.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»


Попередня новинаВ Луцьку націоналісти розігнали комуністів-сталіністів Наступна новинаІгор Гузь висловився проти сусідства Центрального ринку із замком Любарта