Лічені дні лишаються до 28 жовтня – дня виборів до Верховної Ради, дня від якого залежатиме як надалі рухатиметься Україна – й надалі скочуватиметься в економічну та соціальну прірву чи все ж піде шляхом розвитку та європейських перетворень.

Важко знайти людину, яка б сказала, що за останні два  роки їй стало жити краще, що її матеріальне становище поліпшилося, що життя стало безпечніше, що закони стали виконуватися, а корупція зникла. На жаль, нині діюча влада на чолі із Президентом Януковичем та його Партією регіонів не зробили нічого для того щоб пересічний українець став жити краще. Більше того сьогодні керівництво держави взяло курс на повну узурпацію влади в Україні.

Податковий кодекс, прийнятий провладною парламентською більшістю знищив малий та середній бізнес. Великий бізнес не зачіпали, бо він вже давно поділений між «своїми». Пенсійна реформа перетворила українців фактично на рабів, адже до пенсії тепер мало хто доживатиме. Закон про наклеп, який активно намагаються протягнути в друге читання регіонали, покликаний змусити мовчати незалежних журналістів, а незгодних – просто ув’язнити.

Останній крок, який дозволить їм повністю узурпувати владу – це парламентські вибори. Спочатку вони заборонили приймати участь у виборах блокам партій. Це була спроба не допустити до перегонів найбільш рейтингову політичну силу «Блок Юлії Тимошенко». Тепер влада під виглядом самовисуванців намагається провести у парламент членів Партії регіонів для того щоб сформувати нову більшість «тушок» і надалі незаконно збагачуватися за рахунок простих громадян.

Єдині хто зможе зупинити цю владу – це Об’єднана опозиція «Батьківщина». Під її прапорами об’єдналися вісім опозиційних партій: «Батьківщина» Юлії Тимошенко, «Фронт Змін» Арсенія Яценюка, «Народна самооборона» Юрія Луценка, «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка, «Народний Рух України» Бориса Тарасюка, «Партія реформи і порядок» Сергія Соболєва, «За Україну!» В’ячеслава Кириленка та «Європейська партія» Миколи Катеринчука.

По кожному із мажоритарних округів Об’єднана опозиція «Батьківщина» спільно із Всеукраїнським об’єднанням «Свобода» висунула єдиного кандидата від опозиційних сил. По 21-му виборчому округу, до якого входять: місто Ковель, Ковельський, Ратнівський, Старовижівський та Шацький райони таким кандидатом було визначено Ігоря Гузя.

Опозиція на чолі із Юлією Тимошенко не дарма довірили саме Ігорю Гузю представляти інтереси волинян в парламенті, адже він молодий та досвідчений політик, принциповий та ефективний управлінець, а саме головне – він місцевий, тому добре знає та розуміє проблеми людей.

Ігор Гузь йде в парламент виконувати ті завдання, які йому поставили люди, з якими кандидат щодня зустрічається. Таких зустрічей він вже провів біля чотирьохсот на яких побували близько 20 тисяч волинян.

Також будучи народним депутатом, Ігор Гузь проголосує за звільнення політв’язнів Юлії Тимошенко та Юрія Луценка. Внесе на голосування проект закону “Про соціальний захист мешканців Полісся”, який покликаний забезпечити економічний та соціальний захист мешканців Поліської зони Волині та створення нових робочих місць. Ігор Гузь підтримає ініціативу опозиції про оголошення імпічменту Президента Януковича та скасування антиукраїнського “мовного” закону.

Проте всі ці ініціативи можливо реалізувати лише після того коли опозиція і конкретно Ігор Гузь переможуть на парламентських виборах 28 жовтня. А для цього потрібно спільно попрацювати. Адже вибори це не лише день голосування. Це агітаційна робота, це спостереження за ходом голосування, це захист результатів виборів. Тому закликаємо всіх свідомих громадян долучитися до спільної роботи для перемоги «Батьківщини» та Ігоря Гузя. Допомога може бути різна – стати агітатором у вашому населеному пункті, на вулиці чи принаймні переконати сусідів проголосувати за Ігоря Гузя та «Батьківщину»; переказати певну суму коштів у виборчий фонд кандидата для потреб виборчої кампанії; записатися спостерігачем на дільницю і в день виборів слідкувати за тим, щоб зі сторони влади не було фальсифікацій при голосуванні та підрахунку голосів.

Ті хто готовий допомогти опозиції в боротьбі із владою просимо звертатися в центральний штаб кандидата Ігоря Гузя за адресою: м. Ковель, бульвар Лесі Українки, 11, 3-й поверх, тел./факс (03352)5-24-00, тел. моб. (050) 372-70-60, (096) 561-04-39, www. guzj.info.

«Ми обов’язково переможемо і Об’єднана опозиція «Батьківщина» з допомогою народу скине цю злочинну владу!», – заявив кандидат від опозиції Ігор Гузь.

Прес-служба депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаУ Ковелі та Ковельському районі невідомі знищують агітацію опозиції Наступна новинаІгор Гузь провів понад сто зустрічей на Ратнівщині