У виборчому окрузі № 21 знищують агітаційну продукцію кандидата від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Ігоря Гузя. В рамках проведення виборчої кампанії штабом кандидата від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Ігоря Гузя було розміщено кілька агітаційних банерів на території міста Ковеля та Ковельського району. На банерах було зображено фото лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко та опозиційного кандидата Ігоря Гузя. Вся продукція була виготовлена відповідно до вимог чинного законодавства із вказуванням вихідних даних. При розміщенні зовнішньої реклами було укладено договори із підприємцями, які мають право на надання таких послуг. Агітаційні банери розміщувалися на будинках в дозволених для цього місцях.

Проте невдовзі після розміщення даної агітації на підприємців та власників рекламних площ почався чинитися тиск з метою змусити їх демонтувати рекламу опозиційного кандидата Ігоря Гузя та лідера опозиції Юлії Тимошенко. Так, незважаючи на підписаний договір № 354 від 20 серпня 2012 року було  демонтовано агітаційний банер в центрі міста Ковеля. Цікаво, що даний банер був розміщений на фасаді будівлі в якій віднедавна знаходиться громадська приймальня кандидата в народні депутати Степана Івахіва, якого політичні експерти називають ставлеником діючої влади та Партії регіонів, по списках якої в 2010 році він став депутатом Волинської обласної ради.

Також було знищено інформаційні стенди кандидата Ігоря Гузя в селах Тойкут, Дубове та Колодяжне Ковельського району. Дана агітація була розміщенна на приватній території – на обійстях прихильників партії «Батьківщини», проте протягом однієї ночі невідомі зловмисники знищили агітацію опозиції.

Про те, що це була спланована акція саме проти «Батьківщини» та Ігоря Гузя, як кандидата від цієї політсили свідчить той факт, що виборча агітація інших кандидатів в 21-му окрузі не знищується та навіть не псується.

«Ні агітація Івана Смітюха, ні Степана Івахіва, ні Партії регіонів, ні «УДАРу» не піддається таким вандальським нападкам, як агітація «Батьківщини» та моя, як кандидата в народні депутати України. Я вважаю, що це спланована акція діючої влади проти мене особисто та Об’єднаної опозиції», – заявив кандидат від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Ігор Гузь.

Прес-служба  депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаДавид проти Голіафа або чому мені потрібна Ваша допомога! Наступна новинаІгор Гузь: «Об’єднана опозиція «Батьківщина» з допомогою народу вижене злочинців із влади!»