Ігор Гузь підозрює, що вночі, під час так званих «технічних перерв» відбувається підміна бюлетенів по тих дільницях по яких опозиціонер подав скарги.

30 жовтня окружна виборча комісія розглянула 5 скарг кандидата у народні депутати України від ВО «Батьківщина» Ігоря Гузя із 34-ох. По двом із них було відмовлено, ще дві відправили на доопрацювання по несуттєвим причинам. До розгляду взяли лише ту скаргу, яку Ігор Гузь подав ще 29 жовтня і яка вже практично дві доби перебувала в комісії. Дивним чином всі члени комісії практично одностайно проголосували за задоволення скарги і перерахунок голосів по даній дільниці, хоча по аналогічних порушеннях на інших дільницях скарги не задовольняли по надуманим причинам.

Перерахунок показав незначну фальсифікацію – бюлетень відданий за Ігоря Гузя виявився в пачці Степана Івахіва. Такий результат перерахунку викликав підозру, адже за даними спостерігача на цій дільниці відбувалися значні порушення при підрахунку голосів. На думку штабу Ігоря Гузя, вночі, під час так званої «технічної перерви», коли комісія не працювала з 1.30 до 9.00, по цій дільниці було замінено бюлетені так щоб їх кількість співпадала із протоколом. Така ж ситуація можливо є й по інших дільницях по яких опозиційний кандидат подавав скарги.

Тому Ігор Гузь вирішив відкликати всі свої скарги подані 30 жовтня, адже комісія не розглянувши їх, знову оголосила перерву в роботі до 11.00 наступного дня. Натомість опозиціонер планує подати нові скарги, які комісія буде змушена розглянути в день подачі.

Прес-служба кандидата в народні депутати України Ігоря Гузя

 

 

 


Попередня новинаІгор Гузь пояснив мету голодування (ВІДЕО) Наступна новинаPost scriptum