Ну що ж, ЦВК оприлюднила дані по 100% опрацьованих протоколів в окрузі №21

Гузь – 36.39% (36 305 виборців)
Івахів – 37.23% (37 143 виборців)

Наші наступні дії:

1. Ми відкликали більшість раніше поданих скарг до ОВК, так як є підозра, що вночі з понеділка на вівторок під час нічної перерви з 1.30 до 9.00 хтось міг попасти в приміщення ОВК та “покращити” результати саме на тих дільницях де ми вимагали перерахунку голосів. Перерахунок голосів на дільниці 70841 (Стара Вижівка) додав мені один голос. Ще три голоси у недійсних бюлетенях були сумнівними. Очевидно так було сплановано…

2. Ми подаємо судові позови. Завтра має відбутись суд по дільниці 70856 (Любохини) де під час виборів видалили з приміщення ОВК мого офіційного спостерігача. Проблема в тому, що на членів ДВК від Батьківщини здійснюється шалений тиск. Обіцяють і вбити і хату спалити, а декого просто намагаються купити. Аби тільки не підписували Акт про виявлення порушення Закону України “Про вибори народних депутатів України”.

3. Чи будемо організовувати “ковельський майдан”? Можливо… Буду говорити зі своїми соратниками, а також з представниками громадськості Ковеля та районів нашого округу.

Мені не соромно за цю виборчу кампанію, за своїх побратимів за тих хто боровся разом з нами проти банди! Я сміливо дивлюся в очі будь-якому виборцю!

Як би там не було боротьба тільки починається, іншого просто не дано!

 


Попередня новинаІгор Гузь підозрює, що в ОВК підміняють бюлетені Наступна новинаІгор Гузь: "Я не бачу іншого варіанту, аби привернути увагу до ситуації з виборами"