Депутат обласної ради, член партії «Фронт Змін» Ігор Гузь звернувся до голови обласної ради із пропозицією встановити в залі засідань безкоштовну Wi-Fi-зону для покращення умов роботи журналістів.

Встановлення Wi-Fi зв’язку в залі засідань обласної ради полегшить роботу журналістам, що висвітлюють роботу ради та сприятиме більшій відкритості ради перед виборцями області.

Wi-Fi зв’язок встановлений в багатьох державних установах Європи. Це сприяє їх ефективнішій роботі. В Україні теж поширюється така практика. У Верховній Раді та радах кількох західноукраїнських міст вже функціонує такий зв’язок, серед них і Луцька міська рада.

Фінансові витрати на встановлення та функціонування Wi-Fi-зони Ігор Гузь пропонує включити в кошторис робіт по встановленню нової електронної системи для голосування  у Волинській обласній раді.

«Зараз в обласній раді встановлюється нова система для голосування, тож я вважаю, що разом з нею можна встановити і Wi-Fi. Для цього не потрібно великих коштів, таку послугу можуть собі дозволити навіть невеличкі кафе Луцька. Тож обласна рада, де працюють десятки журналістів, просто змушена «йти в ногу» із сучасними технологіями» – заявив Ігор Гузь.

Прес-служба депутата Волинської обласної ради

Ігоря Гузя


Попередня новинаІгор Гузь: «Головне – не торгувати своєю совістю та принципами. А політичні партії - це лише інструмент» Наступна новинаІгор Гузь: Вимагаю звільнити з посади голову Рожищенської РДА!