Депутат Волинської обласної ради, член партії «Фронт Змін» Ігор Гузь вимагатиме звільнення голови Рожищенської РДА Сергія Горбача, якщо  спричинене чиновником  ДТП було скоєне  в нетверезому стані.

В ніч з 6 на 7 листопада 2011 року член «Партії Регіонів», голова Рожищенської районної державної адміністрації Горбач Сергій Васильович, їхав службовим автомобілем марки Daewoo Lanos АС 5556 АІ додому з міста Рожище до села Щурин, і в районі села Ужова розбив автомобіль вщент. Як свідчать очевидці причиною ДТП стало сильне алкогольне сп’яніння Сергія Горбача.

У зв’язку із замовчуванням цього інциденту правоохоронцями Ігор Гузь звернувся до голови Волинської облдержадміністрації та попросив дати роз’яснення хто і за які гроші буде проводити ремонт службового автомобіля, та чи буде застосоване дисциплінарне покарання відносно чиновника.

Крім того депутат звернувся до УМВС та ДАІ із проханням дати відповідь чи було належним чином оформлене ДТП, чи є постраждалі та чи була проведена експертиза на вміст алкоголю в крові Сергія Горбача.

В разі підтвердження того, що голова Рожищенської РДА був у стані алкогольного сп’яніння, в момент вчинення аварії, Ігор Гузь вимагає від голови ОДА Бориса Клімчука зробити подання на звільнення цього чиновника на ім’я Президента України.

«Я прошу, закликаю журналістів не бути байдужими до цієї події та провести своє розслідування інциденту. Такі факти не повинні замовчуватися, винні мусять бути покарані, а громадськість знати своїх «героїв» – заявив Ігор Гузь.

Прес-служба депутата Волинської обласної ради Ігоря Гузя


Попередня новинаІгор Гузь пропонує встановити Wi-Fi зв’язок в обласній раді Наступна новинаТелеканал ICTV зацікавився ковельською «Еліта-Центр» + ВІДЕО