Ігор Гузь продовжує проводити  відкриті зустрічі із  виборцями.  На цьому тижні разом із народним депутатом  України Андрієм Парубієм  вони  поспілкувалися із понад тисячею людей.

На Волинь Андрій Парубій приїхав підтримати Ігоря Гузя у виборчій кампанії . З 11 по 14 вересня депутати провели 27  відкритих зустрічей. 11 вересня  вони перебували у Ратнівському районі. Спілкувалися із людьми у селах Щитинська Воля, Підгір’я, Язавні, Височне та зокрема в смт Ратне. Наступні 3 дні Андрій Парубій і Ігор Гузь були в місті Ковель. Вони зустрілися із трудовими колективами лікарів, вчителів, комунальників та із людьми в дворах будинків.

Чимало питань обговорених на зустрічах Андрій Парубій  та Ігор Гузь взяли під свій особистий контроль та пообіцяли підняти їх перед міською, обласною владою, а деякі вирішити і на державному рівні.

«Я і ваш земляк Ігор Гузь представляємо команду, яка змогла об’єднатися і протистояти цій бандитській владі. Владі, яка знущається над народом. ЇЇ реформи як пенсійна та низка законів не дають нормально жити простим людям. Треба їх зупинити і ми їх зупинимо!», – сказав Андрій Парубій.

Прес-служба  депутата Волиньради Ігоря Гузя


Попередня новинаІгор Гузь: «Якщо Степан Івахів не прийде на теледебатиь - буду вважати його боягузом» + ФОТО/ВІДЕО Наступна новинаОкруги